23

Lainan kuukausierä on arvio. Kilpailutamme lainat puolestasi ja neuvottelemme aina parhaan mahdollisen lainatarjouksen rahoituslaitosten kanssa.

Hae Lainaa

Esimerkki lainakustannuksista: Nimelliskorko , Todellinen vuosikorko 10,91%, Tilinhoitomaksut 0€. Aloitus- ja kuukausikulut 0€, Korkokulut , Kokonaiskulut . Tarjottava laina-aika voi olla 1 - 15 vuoden välillä ja korko 4,5% - 20%.

 • 1

  Loan Slider

  Täytä lainahakemus

 • 2

  Loan Slider

  Kilpailutamme lainat

 • 3

  Loan Slider

  Nosta laina tilille

Miksi lainojen yhdistäminen kannattaa?

Kun yhdistät lainat, otat uuden suuremman lainan, joka kattaa kaikki vanhat lainasi. Jatkossa maksat ainoastaan yhtä lainaa, jolloin säästät selvää rahaa korko- ja muissa kuluissa. Voit hakea yhdistelylainaa valitsemalla lainahakemuksella käyttötarkoituksesi lainojen yhdistäminen ja ilmoittaa, kuinka paljon maksat vanhoja lainoja pois.

Lainojen yhdistäminen...

Tuo helpotusta kuukausittaisiin maksuihin: yksi ainoa laina pienemmällä korolla ja pidemmällä maksuajalla tuo helpotusta kuukausittaisiin maksuihin.

Antaa sinulle enemmän maksuaikaa: jos sinulla on useita kulutusluottoja tai pikavippejä, on näissä luultavasti vain muutaman kuukauden maksuajat. Yhdistämällä lainasi, voit saada jopa 15 vuotta maksuaikaa (riippuen lainan suuruudesta).

Helpottaa kärryillä pysymistä: jos sinulla on monta lainaa, saat monta laskua joka kuukausi. Voi tuntua vaikealta pysyä kärryillä summista ja eräpäivistä. Kun yhdistät lainasi, saat ainoastaan yhden laskun joka kuukausi - joka on helppoa muistaa maksaa.

Lainojen yhdistäminen on oiva vaihtoehto sinulle, joka haluat päästä eroon vanhoista lainoista (esim. pikavipit tai kulutusluotot). Yhdistämällä lainasi helpotat omaa arkeasi ja säästät sekä aikaa että rahaa, joka nyt kuluu useampien lainojen hoitamiseen.

Täytä hakemus jo tänään ja pääset eroon vanhoista kalliista lainoistasi. Hakemuksen täyttäminen vie vain muutaman minuutin ja palvelun käyttö on täysin ilmaista sinulle. Et sitoudu mihinkään täyttämällä hakemuksen - voit rauhassa verrata saamiasi lainatarjouksia ja vasta sitten päättää hyväksytkö lainan vai et.