23

Lainan kuukausierä on arvio. Kilpailutamme lainat puolestasi ja neuvottelemme aina parhaan mahdollisen lainatarjouksen rahoituslaitosten kanssa.

Hae Lainaa

Esimerkki lainakustannuksista: Nimelliskorko , Todellinen vuosikorko 10,91%, Tilinhoitomaksut 0€. Aloitus- ja kuukausikulut 0€, Korkokulut , Kokonaiskulut . Tarjottava laina-aika voi olla 1 - 15 vuoden välillä ja korko 4,5% - 20%.

 • 1

  Loan Slider

  Täytä lainahakemus

 • 2

  Loan Slider

  Kilpailutamme lainat

 • 3

  Loan Slider

  Nosta laina tilille

Löydä paras lainatarjous vertaamalla

Saatuasi lainatarjoukset, voit rauhassa verrata niitä Lainamaailma Online -palvelussa. Näet lainojen summat, kuukausierät, ehdot sekä kaikki muut oleelliset tiedot reaaliajassa, ja sinun on helppo verrata niitä keskenään. Kun olet löytänyt parhaan lainatarjouksen itsellesi ja hyväksynyt sen, pankki siirtää rahat tilillesi mahdollisimman pian.

Voit hakea lainaa mihin tahansa tarkoitukseen

Emme kysele mihin aiot käyttää hakemasi lainan. Voit hakea lainaa esim. tapahtuman järjestämiseen (häät, juhlat), suureen hankintaan (hevonen, moottoripyörä, vesiskootteri), maksaaksesi takaisin vanhoja lainoja, arjen yllättäviin menoihin (autonkorjaus, rikkoutunut pesukone), remonttiin tai vaikkapa matkustamiseen maailman ympäri. Riittää että täytät seuraavat ehdot:

 • Olet vähintään 20-vuotias,
 • Sinulla on yli 7200 € vuositulot,
 • Sinulla on säännölliset palkka- tai eläketulot, ja
 • Sinulla ei ole maksuhäiriöitä.

Lainaa ilman vakuuksia

Kaikki yhteistyökumppanimme tarjoavat lainaa ilman vakuuksia, mikä tarkoittaa ettei sinun tarvitse asettaa omaisuutta, arvopapereita tai muita omistuksia vakuudeksi lainalle. Pankki tekee lainapäätöksen perustuen mm. sinun tuloihin, menoihin, omaisuuteen ja muihin velkoihin.

Kokeile ilmaiseksi ja ilman sitoumuksia

Palvelumme käyttö on täysin ilmaista, etsimme parhaan lainatarjouksen sinulle veloituksetta. Sinun ei myöskään tarvitse sitoutua lainan ottamiseen käyttääksesi palveluamme. Voit huoletta täyttää hakemuksen ja katsoa minkälaisia lainatarjouksia saat. Hyväksy lainatarjous vasta kun olet löytänyt itsellesi mieleisen vaihtoehdon tai älä hyväksy yhtään tarjousta - päätät itse!