23

Lainan kuukausierä on arvio. Kilpailutamme lainat puolestasi ja neuvottelemme aina parhaan mahdollisen lainatarjouksen rahoituslaitosten kanssa.

Hae Lainaa

Esimerkki lainakustannuksista: Nimelliskorko , Todellinen vuosikorko 10,91%, Tilinhoitomaksut 0€. Aloitus- ja kuukausikulut 0€, Korkokulut , Kokonaiskulut . Tarjottava laina-aika voi olla 1 - 15 vuoden välillä ja korko 4,5% - 20%.

Miksi lainojen vertaaminen kannattaa?

Rahoituslaitosten ehdot, korot ja laina-ajat vaihtelevat paljon koska he tekevät aina lainatarjouksen luottokelpoisuutesi perusteella. Tämän takia voit saada eriäviä tarjouksia riippuen siitä mistä haet lainaa. Voi olla ettet välttämättä edes saa tarjousta kaikilta (koska et täytä heidän ehtojaan).

Lainamaailma tekee yhteistyötä kymmenien rahoituslaitosten kanssa. Koska lähetämme hakemuksesi aina useille kumppaneille kerralla, emme ainoastaan säästä sinulta aikaa ja vaivaa, parannamme myös mahdollisuuttasi saada lainaa.

Lainojen vertaaminen omin päin on sekä aikaavievää että vaikeaa. Sinun täytyy vierailla kaikkien luotonantajien kotisivuilla erikseen ja täyttää kymmeniä lomakkeita. Miten pysyt kärryillä siitä että kuka on tarjonnut sinulle lainaa ja millä ehdoin?

Me teemme lainojen vertaamisesta helppoa - täytät vain yhden lomakkeen, ja me hoidamme loput. Saat ilmoituksen sähköpostiisi heti kun olet saanut uusia lainatarjouksia, ja voit rauhassa verrata näitä Lainamaailma Online -palvelussa.

Miten lainavertailu toimii?

Käytä sivulta löytyvää laskuria valitaksesi sinulle sopivan lainasumman ja -ajan. Kun olet valmis, täytä henkilötietosi ja valitse haluatko hakea uutta lainaa vai yhdistää vanhoja lainoja. Laskurista näet arvion valitsemasi lainan kuukausierästä.

Lähetämme lainahakemuksesi kumppaneillemme heti, ja sinä saat ilmoituksen sähköpostiisi välittömästi kun olet saanut tarjouksia. Pääset kirjautumaan Lainamaailma Online -palveluun, ja voit verrata saamiasi tarjouksia kunnes olet löytänyt itsellesi sopivan vaihtoehdon.

Palvelumme käyttö on täysin ilmaista, lainaasi ei tule mitään lisäkuluja emmekä veloita sinulta mitään muitakaan piilokuluja. Hakemuksen täyttäminen ei sido sinua mihinkään, voit kokeilla lainan hakemista ja päätät itse hyväksytkö saamasi lainatarjoukset vai et.

Ota yhteyttä