23

Lainan kuukausierä on arvio. Kilpailutamme lainat puolestasi ja neuvottelemme aina parhaan mahdollisen lainatarjouksen rahoituslaitosten kanssa.

Hae Lainaa

Esimerkki lainakustannuksista: Nimelliskorko , Todellinen vuosikorko 10,91%, Tilinhoitomaksut 0€. Aloitus- ja kuukausikulut 0€, Korkokulut , Kokonaiskulut . Tarjottava laina-aika voi olla 1 - 15 vuoden välillä ja korko 4,5% - 20%.

Miksi lainojen vertailu kannattaa?

Lainojen ehdot, korot ja laina-ajat voivat vaihdella suuresti rahoitusyhtiökohtaisesti. Lainatarjousten vertaileminen Lainamaailman kautta on ilmaista ja helppoa. Lainakuluja vertailemalla voit säästää jopa satoja euroja.

Lainamaailma tekee yhteistyötä jopa 25 rahoituslaitoksen kanssa. Koska lähetämme hakemuksesi aina useille kumppaneille kerralla, emme ainoastaan säästä sinulta aikaa ja vaivaa, parannamme myös mahdollisuuttasi saada lainaa.

Lainojen vertaaminen omin päin on sekä aikaa vievää että vaikeaa. Sinun täytyy vierailla kaikkien luotonantajien kotisivuilla erikseen ja täyttää kymmeniä lomakkeita. Miten pysyt kärryillä siitä, kuka on tarjonnut sinulle lainaa ja millä ehdoin?

Me teemme lainojen vertaamisesta helppoa - täytät vain yhden lomakkeen, ja me hoidamme loput. Voit seurata hakemuksesi käsittelyä reaaliaikaisesti Lainamaailma Online -palvelussa. Ilmoitamme sinulle aina, kun olet saanut uusia lainatarjouksia ja voit rauhassa vertailla näitä palvelussamme.

Miten lainavertailu toimii?

Käytä sivulta löytyvää laskuria valitaksesi sinulle sopivan lainasumman ja -ajan. Kun olet valmis, täytä henkilötietosi ja valitse haluatko hakea uutta lainaa vai yhdistää vanhoja lainoja. Laskurista näet arvion valitsemasi lainan kuukausierästä.

Lähetämme lainahakemuksesi kumppaneillemme heti ja saat ilmoituksen tekstiviestillä välittömästi, kun olet saanut tarjouksia. Pääset kirjautumaan Lainamaailma Online -palveluun ja voit vertailla saamiasi lainatarjouksia, kunnes olet löytänyt itsellesi sopivan vaihtoehdon.

Palvelumme käyttö on täysin ilmaista, lainaasi ei tule mitään lisäkuluja emmekä veloita sinulta mitään muitakaan piilokuluja. Hakemuksen täyttäminen ei sido sinua mihinkään, voit kokeilla lainan hakemista ja päätät itse hyväksytkö saamasi lainatarjoukset vai et.